Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden

Wie wordt de Leukste Slagerij 2018?

Naast de vaste vakwedstrijden zal er dit jaar ook de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’ plaatsvinden.
Een nieuw element waarbij de teams van de slagerijen centraal staan. De eerste ronde van de verkiezing liept t/m 12 oktober. Op 15 oktober zijn de provinciwinnaars bekend gemaakt, die vervolges live op de Slavakto in de finale hebben gestreden voor de landelijke titel.

De winnaars

Tijdens de finaleronde moesten de laatste drie slagerijen zichzelf presenteren. Na een kort beraad van de jury werd bekend dat Vleeschhouwerij Zetten uit Zetten (Gelderland) zich een jaar lang de ‘Leukste Slagerij van Nederland’ mag noemen. Met deze nummer 1 positie heeft de Vleeschhouwerij de titel ‘Leukste Slagerij 2018’ verkregen. Naast deze nummer 1 van Nederland, zijn ook de nummers 2 en 3 van Nederland bekend geworden. Zo heeft Keurslagerij Cees Mol uit Goes (Zeeland) de 2e plek verovert en Keurslager Manfred Stiekema uit Borger (Drenthe) de nummer 3 positie van Nederland.

Finale tijdens Slavakto 2018

Op 5 en 6 november vond de slagersvakbeurs Slavakto plaats. De provinciewinnaars uit de verkiezing zijn daar op maandag 5 november - met hun teams - door een deskundige jury én het publiek beoordeeld op hun live opdrachten. Op de eerste dag van de Slavakto (5 november) is vervolgens de landelijke winnaar ‘Leukste Slagerij 2018’ bekend geworden.

Op zoek naar de leukste Slagerij van Nederland

Heeft uw slagerij tevreden klanten, is de inrichting sfeervol, zijn jullie een superteam met enthousiaste, kundige en vriendelijke medewerkers en is het een feest om uw slagerij te bezoeken? Dan maakt uw slagerij kans om verkozen te worden tot ‘Leukste Slagerij’.

Insteek van de Leukste Slagerij

Met deze nieuwe verkiezing wil de Stichting Slavakto zich nog meer richten op het team van de slagerij. De verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’ staat volledig in het teken van de slagerij in het algemeen, (sfeer, tevreden klanten, vakmanschap), het team van medewerkers en een teamoverwinning.

Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden