Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden

Pleinen en locaties

Naast alle competities en proeverijen beidt Slavakto 2018 ook nog andere activiteiten gedurende het hele evenement. Zo kunnen er diverse pleinen en zones bezocht worden:

De marketing markt
Loop gerust naar binnen en leg uw uitdaging voor aan een team van adviseurs, maak een keuze en vervolgafspraak

Recepturen avond uurtje
Vanaf 19.00 uur zitten er vakspecialisten voor u klaar om vragen over uw recepturen en inzendingen aan de Vakwedstrijden te beantwoorden. Wat is er goed en wat niet? En hoe kan het beter? Neem deze tips mee, probeer het uit of maak een afspraak met een van de specialisten

The real mean new machine stand
Loop naar binnen en ontdek wat er nieuw is op het gebied van bereiding, verpakkingen, weeg- of snijapparatuur. Laat u hier onder het genot van een kopje koffie over bijpraten.

Welzijn zone
Dat we verduurzamen is geen punt van discussie meer. Leer van de nieuwe initiatieven; wat kunt u verbeteren op het gebied van dierenwelzijn en verduurzaming?

Slavakto theater
Hier vindt - naast de prijsuitreikingen - een speciaal programma plaats waarin bezoekers worden meegenomen in een theatrale voorstelling met beeld en geluid. Even rustig luisteren en kijken naar een selectie van een aantal succesverhalen van collega’s in het binnen- en buitenland.

Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten