Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden

De Slavakto Battles

De opzet van Slavakto 2018 heeft als insteek om de hele slagersbranche te inspireren. Zowel exposanten als bezoekers doen - nog meer dan voorheen - actief mee aan diverse activiteiten. Tijdens het evenement vinden grootste proeverijen plaats en een tal van activiteiten en wedstrijden waar aan deelgenomen kan worden. Kortom; tijdens Slavakto 2018 zijn de bezoekers ook de deelnemers.

Tijdens Slavakto 2018 zullen er als vanouds weer de Vakwedstrijden plaatsvinden. Deze keer zal er alleen een overall winnaar tijdens het evenement bepaald gaan worden. Naast deze vertrouwde Vakwedstrijden vinden er ook uitgebreide competities - ‘Battles’ - als nieuwe activiteiten plaats. Zo worden de volgende competities georganiseerd.

The Dutch Burger Battle
Wie wint de ‘Dutch Butcher Burger Award 2018’?

The Meatbal Battle
Slavakto organiseert In samenwerking met de KNS tijdens het event de ‘finaleronde’ van de beste bal van Nederland.

The Meat Creation Competition
Wie creëert het lekkerste en creatiefste product en presenteert deze aan de jury?

The Gourmetlle
Deelnemers presenteren drie gourmetschalen met verschillende thema’s aan de jury. De winnaar ontvangt de ‘Gourmettle Cup’ en een mooie promotiecampagne

The Great Meat Presentation Competition
Deelnemers presenteren - ieder in 1 m² toonbank - drie grootvlees producten. Op dag 2 van de Slavakto 2018 wordt de winnaar van de ‘Great Meat Butcher 2018’ bekend gemaakt.

Stamppot It!
Deelnemers bieden de bezoekers stamppotten aan door deze te presenteren en te laten proeven. De bezoekers beoordelen de stamppotten. Wie wordt het beste beoordeeld uit de verzameling van beoordelingen?

Vakwedstrijden

Dit jaar wordt wederom de winnaar van de Lekkerste Balgehakt bekend gemaakt tijdens de Slavakto. Dit is een jaarlijks terugkerende wedstrijd georganiseerd door de KNS. Op twee locatie op de beurs worden de producten van de vakwedstrijden gepresenteerd. Een gegarandeerde publiekstrekker tijdens het event, want iedereen wil zien wie er gewonnen heeft.

Uitslag vorige editie

In een speciaal samengesteld PDF-document kunt u al de uitslag zonder punten bekijken. Heeft u Goud of Goud met ster?

Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden