Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden

Wordt u de Leukste Slagerij 2018?

Naast de vaste vakwedstrijden zal er dit jaar ook de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’ plaatsvinden.
Een nieuw element waarbij de teams van de slagerijen centraal staan. U kunt zich t/m 13 september 2018 met uw slagerij aanmelden voor deze nieuwe verkiezing.

Op zoek naar de leukste Slagerij van Nederland

Heeft uw slagerij tevreden klanten, is de inrichting sfeervol, zijn jullie een superteam met enthousiaste, kundige en vriendelijke medewerkers en is het een feest om uw slagerij te bezoeken? Dan maakt uw slagerij kans om verkozen te worden tot ‘Leukste Slagerij 2018’.

De verkiezing

 

Naast de vaste vakwedstrijden zal er dit jaar ook de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’ plaatsvinden. Een nieuw element waarbij de teams van de slagerijen centraal staan.

Door u met de slagerij aan te melden aan de verkiezing, bepalen uw klanten door op u te stemmen. Van 17 september t/m 12 oktober 2018 kan het publiek (jullie klanten) online stemmen op zijn of haar favoriete slagerij. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor een aantal criteria (bijvoorbeeld prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid, assortiment, etc.) Ook wordt er gevraagd naar verbeterpunten voor de slagerij.

Op basis van deze stemronde worden er uiteindelijk 12 provinciewinnaars gekozen tot de ‘Leukste Slagerij van hun provincie’. De ranglijst per provincie wordt opgesteld op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen voor 50% meetelt en het gemiddelde rapportcijfer ook voor 50% meetelt.
Op 15 oktober worden de provinciewinnaars bekend gemaakt.

 

Finale tijdens Slavakto 2018

Op 5 en 6 november vindt de slagersvakbeurs Slavakto plaats. Deze provinciewinnaars zullen daar op maandag 5 november - met hun teams - door een deskundige jury én het publiek beoordeeld worden op hun live opdrachten. Op de eerste dag van de Slavakto (5 november) zal dan de landelijke winnaar ‘Leukste Slagerij 2018’ bekend gemaakt worden.

Wordt u de Leukste Slagerij 2018?

Heeft uw slagerij tevreden klanten, is de inrichting sfeervol, hebben jullie een topteam en is het een feest om jouw slagerij te bezoeken? Meld dan vóór 14 september uw slagerij aan voor de verkiezing 'Leukste Slagerij 2018'!

Bestel hier uw promotiemateriaal

Heeft u zich aangemeld voor de verkiezing 'Leukste Slagerij 2018'? Dan hebben wij diverse promotiematerialen voor u ontwikkeld die u kunt downloaden of bestellen.

Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden