Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden

De opzet

Sinds jaar en dag is de Slavakto één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden - waar slagers hun producten presenteren - zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor hét slagersevenement al in volle gang.

De Slavakto is al jaren een begrip in de slagerswereld. Een vakbeurs voor de slagersbranche waar producten en vakmanschap altijd centraal staan. De opzet van Slavakto 2018 heeft als insteek om de hele slagersbranche te inspireren. Er zullen weer als vanouds vakwedstrijden plaatsvinden, maar er wordt dit jaar ook een nieuw component toegevoegd gericht op de slagerij en de teams van medewerkers.

Wedstrijden en nieuwe verkiezing

Ook dit jaar is de wedstrijdcommissie weer volop bezig geweedt om er een spetterende wedstrijd van te maken. Inmiddels zijn de inschrijvingen voor de vakwedstrijden gestart. Daarnaast zal er dit jaar een nieuw component aan de wedstrijden worden toegevoegd. Naast de vaste vakwedstrijden zal er dit jaar ook de verkiezing ‘Leukste slagerij van Nederland’ plaatsvinden. Een nieuw element waarbij de teams van de slagerijen centraal staan.

Komt u naar de Slavakto?

Bezoekt u de Slavakto op 5 of 6 november dan is het goed om te weten dat de entree én het parkeren gratis is. Wel adviseren wij om u vooraf te registreren. U ontvangt dan ook op de beurs een uitrijkaart.

De Slavakto is zowel op maandag als dinsdag van 14.00-22.00 uur geopend.

Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden