Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden

Voorbereidingen Slavakto in volle gang!

Maandag 5 en dinsdag 6 november vindt in de Jaarbeurshallen in Utrecht de Slavakto weer plaats. Sinds jaar en dag is dit één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. Naast de vaste vakwedstrijden zal er dit jaar ook de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’ plaatsvinden. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor hét slagersevenement al in volle gang.

Nieuwe opzet Slavakto 2018

Slavakto 2018 krijgt een andere opzet dan voorgaande jaren. Zo zullen er meer competities plaatsvinden en zowel de exposanten als de bezoekers nog actiever gaan deelnemen aan tal van activiteiten en wedstrijden.

De opzet van deze editie van Slavakto heeft als insteek om de hele slagersbranche te inspireren. Naast de vakwedstrijden zal er zullen er ook live 'Battles' gevoerd worden tijdens Slavakto als onderdeel van de nieuwe opzet.

De winnaars van Slavakto 2015

Tijdens Slavakto (Vlees) 2015 zijn er ruim 6.000 slagers, bedrijven en geïnteresseerden aanwezig geweest en volop prijzen uitgereilkt. Hieronder de vindt u de winnaars van de vakwedstrijden uit 2015 in de verschillende categorieën .
Lekkerste Gehaktbal:
Keurslager Van Hest, Goirle

Lekkerste gehaktvariant:
Slagerij Beerens, Eindhoven

Internationaal juniorenkampioen
Gerrit Jan van de Weg, Oosterwolde

Algemeen Nationaal Kampioen
Dennis van Dun, Waalwijk

International Young Butchers’ competition
 Zwitserland met Claudia Jaun en Luzia Mathys

Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden