Stichting Slavakto

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk
070-3906365

VAS Beurs 2019 groot succes!

Toen ruim een maand voor aanvang van de VAS Beurs 2019 duidelijk werd dat er geen vergunning verleend zou worden voor het evenement op de oude locatie zaten de organisatoren met de handen in het haar. In allerijl werd gezocht naar een vervangende locatie en met succes, want de Beursfabriek in Nieuwegein bleek een uitstekend alternatief voor de vertrouwde hal in Amsterdam.

 

Slagersambacht

Duizenden bezoekers uit de slagersbranche ontmoetten in Nieuwegein collega’s en leveranciers. Naast alle innovatieve nieuwe producten en diensten die de exposanten presenteerden, was er ook veel aandacht voor het slagersambacht tijdens de VAS Beurs. Tijdens de battles voor de Leukste Slagerij van Nederland verkiezing, de productwedstrijden en de verkiezing Lekkerste Bal Gehakt lieten de deelnemende slagerijen zien welke mooie en bovendien lekkere creaties er allemaal te maken zijn met vlees. Opvallend dit jaar was dat er ook veel hybride producten werden gepresenteerd. Door vlees en groente in producten te combineren spelen slagers goed in op veranderend consumentengedrag.

 

Winnaars

Keurslager Van Kraaij uit Schaijk werd uitgeroepen tot Leukste Slagerij van Nederland 2019/2020. Meesterslager De Best uit Boxmeer en Nieuw Bergen werd gekroond tot Algemeen Kampioen bij de vakwedstrijd. Keurslager Jongmans uit Klundert werd de winnaar van de wedstrijd Lekkerste Bal Gehakt.

 

Na twee intensieve beursdagen kijken de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie en de Stichting Slavakto met veel genoegen terug op het evenement. Dank aan alle bezoekers, exposanten en andere betrokkenen!

VAS-Beurs-5

De winnaars zijn bekend!

Inmiddels zijn de uitslagen van de vakwedstrijden op de VAS Beurs en de uitslag van de verkiezing Leukste Slagerij van Nederland bekend. Klik op onderstaande links voor meer informatie!

 

Uitslagen vakwedstrijden VAS Beurs

Uitslag Leukste Slagerij van Nederland

Stichting Slavakto

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk
070-3906365