Sprekers
Tijdens de Slavakto waren er ook twee podia waar je sessies met toonaangevende sprekers kon volgen over thema’s die momenteel spelen in de slagerijsector.
De inspirerende slavakto sprekers
Jord Althuizen
Deze voormalig chef-kok
heeft als missie om Nederland kennis te laten maken
met een betere vorm van barbecueën
op echt vuur.
Meneer Wateetons
Leer de nieuwste technieken en smaakmakers van deze wetenschapper.
Josja Haagsma
Is te vinden op het BBQ plein met innovatieve recepten.
Pat Whelan
Speciaal voor ons uit Ierland komt hij praten over zijn succesvolle ondernemersschap.
Erik Theeuwes F&B directeur Loetje
Met het oog op duurzaamheid,
3D printing en plantaardige producten
deelt hij zijn visie op
productontwikkeling.
Dagvoorzitter Ramona van Zweden
Praat in één week met sterrenkoks, defensiespecialisten en Sinterklaas en is overal als een vis in het water.
Rondetafelgesprekken roodlvees, kip en ENERGIE

Altijd al in gesprek willen gaan met de leveranciers, maar is dit er nog nooit van gekomen? Tijdens de Slavakto 2022 nodigen we de rund, kip en varken leveranciers allemaal uit op het podium. Per categorie gaan zij met elkaar in gesprek over beleid, keuzes, do’s en dont’s om jou als slager een bewuste keuze te laten maken voor deze producten. Toekomstgerichte ontwikkelingen en trends staan centraal.
Ook vond er dagelijks een rondetafelgesprek plaats over energie. Als energie-intensieve branche is de behoefte groot aan maatregelen vanuit de overheid. Tijdens de rondetafel wordt gesproken over de energietransitie en tips voor deze periode.