Algemeen kampioen ondernemers Leo Hermanns

Nationaal kampioenen slagersvakwedstrijden uit één slagerij

Tijdens Slavakto, de Slagersvak tentoonstelling, is bekend gemaakt wie de winnaar is van de Slavakto vakwedstrijd 2022. Deze vakwedstrijd kent traditiegetrouw een algemeen kampioen jongeren en een algemeen kampioen ondernemer. Uniek dit jaar is dat beide kampioenen uit dezelfde slagerij komen. Bart Beulen is algemeen kampioen bij slagers onder de 26 jaar en Leo Hermanns is algemeen kampioen ondernemer. Ze kregen de prijs overhandigd uit handen van Jord Althuizen.

Leo Hermanns is eigenaar van de gelijknamige slagerij gevestigd in Nederweert. Bart Beulen is werkzaam in deze slagerij als slager. Aan de vakwedstrijd deden in totaal 212 slagers uit heel Nederland mee. 

Tijdens de keuring die op vrijdag 30 september plaats vond bij SVO vakopleiding food in Houten, werden meer dan 1030 producten gekeurd. Van rauwe ham tot erwtensoep en rookworst. Deze producten zijn door een deskundige uit de slagersbranche gekeurd. De deskundigen zijn slagers met een lange staat van dienst, branche erkende meesterslagers en – verkopers en keurmeesters namens het Expertisecentrum voor het Slagersambacht.

 

Deel dit bericht!