Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden

Slavakto 2018

Op maandag 5 en dinsdag 6 november 2018 vindt - van 14.00-22.00 uur - de volgende editie van Slavakto plaats. Hal 4 van de Jaarbeurs in Utrecht staat op beide dagen volledig in het teken van de slager. Slavakto wordt iedere 3 jaar georganiseerd en afgelopen editie in 2015 werd de beurs door bijna 6.000 bezoekers bezocht.

Deze editie heeft een nieuwe opzet, waarbij er meer competities zullen plaatsvinden en zowel de exposanten als de bezoekers nog actiever gaan deelnemen aan tal van activiteiten en wedstrijden. Nieuw dit jaar is de verkiezing 'Leukste Slagerij van Nederland'.

Bent u dit jaar ook als deelnemer van de partij?

Slavakto; een begrip in de slagersbranche

Sinds jaar en dag is de Slavakto één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden - waar slagers hun producten presenteren - zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. Daarnaast zal er dit jaar een nieuw component aan de wedstrijden worden toegevoegd; de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’. Een nieuw element waarbij de teams van de slagerijen centraal staan.

De Slavakto vindt op maandag 5 en dinsdag 6 november van 14.00 - 22.00 uur plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Nieuwsberichten

Stichting Slavakto

Fokkerstraat 2
3830 AD Leusden